Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

O Σύμβουλος επιχειρήσεων....


Ένας βοσκός, ενώ έβοσκε τα πρόβατά του σε μια απόμερη τοποθεσία,
βλέπει από μακριά να πλησιάζει μια αστραφτερή ΒΜW.
Ο οδηγός, ένας νεαρός ντυμένος με κοστούμι Versace, παπούτσια
Gucci, γυαλιά ηλίου Ray Ban και γραβάτα Hermes, σταματάει δίπλα του,
κατεβάζει το παράθυρο και του λέει:
"Αν σου πω ακριβώς πόσα πρόβατα έχεις στο κοπάδι σου,
θα μου δώσεις ένα;" Ο βοσκός κοιτάει το νεαρό, που ήταν φανερά
ένας γιάπης, κοιτάει και το κοπάδι και του απαντά ήρεμα:
"Ναι, γιατί όχι;"
Αμέσως λοιπόν ο γιάπης κατεβαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με
ένα Dell laptop το οποίο και συνδέει με ένα Sony Ericsson κινητό
με παγκόσμια σύνδεση της AT&T.
Αφού συνδέεται με το Internet, πηγαίνει σε μια σελίδα της NASA,
και επιλέγει ένα σύστημα δορυφορικού προσδιορισμού τοποθεσίας
GPS το οποίο υπολογίζει την ακριβή τοποθεσία στην οποία
βρίσκονται και ....αποστέλλει τα στοιχεία αυτά σε ένα άλλο
δορυφόρο της NASA ο οποίος σκανάρει την περιοχή και βγάζει
μια φωτογραφία υπέρ-υψηλής ανάλυσης.
Αφού επεξεργάζεται τη φωτογραφία με το πρόγραμμα Adobe
Photoshop, στέλνει την εικόνα σε ένα εργαστήριο ερευνών στο
Αμβούργο, στη Γερμανία και μετά από μερικά δευτερόλεπτα
λαμβάνει στο Palm Pilot του ένα e-mail που επιβεβαιώνει ότι η
φωτογραφία έχει αναλυθεί και τα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί
σε μια βάση δεδομένων.
Μέσω μίας σύνδεσης ΟDBC εισχωρεί σε μια MS-SQL database και
καταχωρεί όλα τα στοιχεία σε ένα φύλλο εργασίας Excel το οποίο
και στέλνει μέσω e-mail στο Blackberry του. Μετά από λίγα λεπτά
εκτυπώνει μια έκθεση 150 σελίδων με έγχρωμες φωτογραφίες από
τον καινούργιο του HP LaserJet εκτυπωτή και αφού τη διαβάζει
λέει στο βοσκό:
Έχεις ακριβώς... 1586 πρόβατα!!!!".
"Ακριβώς. Καλώς λοιπόν, μπορείς να πάρεις όποιο πρόβατο θέλεις"
λέει ο βοσκός και κοιτάζει το νεαρό καθώς διαλέγει το ζώο και το
μεταφέρει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.
Εκείνη τη στιγμή, λέει ο βοσκός στο νεαρό:
"Να σου πω......αν βρω ακριβώς τι δουλειά κάνεις θα μου επιστρέψεις
το πρόβατο;"
Ο γιάπης το σκέφτεται για μια στιγμή και μετά λέει γελώντας στο βοσκό:
"ΟΚ, γιατί όχι;"
"Είσαι σύμβουλος επιχειρήσεων" λέει ο βοσκός.
"Απίστευτο! λέει αποσβολωμένος ο νεαρός, έτσι είναι!!
Μα πως το μάντεψες;"
"Δεν είναι και τόσο δύσκολο, λέει ο βοσκός. Ήρθες χωρίς να στο
ζητήσει κανείς, θέλεις να πληρωθείς για μια απάντηση την οποία
ήδη ξέρω, σε μια ερώτηση που δεν σε ρώτησε κανείς και όλα αυτά
ενώ δεν έχεις ιδέα για τη δουλειά μου.
Τώρα δώσε μου πίσω το ...... σκύλο μου!!!!".

«Ικανοί να σκοτώσουν για ψύλλου πήδημα!» oι δολοφόνοι των 2 αστυνομικών, αναφέρουν Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ


Σε τρεις συμμορίες σκληρών αλλοδαπών κακοποιών επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας, προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη του φονικού κουαρτέτου, που το απόγευμα της Τρίτης σήκωσαν τα καλάζνικοφ και δολοφόνησαν εν ψυχρώ τους δύο νεαρούς αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
«Όλα δείχνουν πως πίσω από το μακελειό στου Ρέντη κρύβεται μια από τις τρεις σκληρές συμμορίες που δραστηριοποιούνται στην πρωτεύουσα. Πρόκειται για ομάδες ατόμων από την πρώην Σοβιετική Ένωση και Αλβανών, που έχουν «απλωθεί» κυρίως στα βόρεια και δυτικά προάστια της Αττικής αλλά και στη Βοιωτία» τονίζει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας και προσθέτει «Πεδίο δράσης τους οι τράπεζες, πλούσιες κατοικίες, ακόμη και απλά περίπτερα. Κύριο χαρακτηριστικό τους, η ωμότητα και η βία. Είναι ικανοί να σκοτώσουν για ψύλλου πήδημα».
Οι τρεις συμμορίες με τα καλάζνικοφ αποτελούνται από σκληρούς κακοποιούς, ωστόσο οι αστυνομικοί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους σε πέντε κακοποιούς, ένας εκ των οποίων εκτιμούν πως είναι ο εκτελεστής με το καλάσνικοφ.
«Δύο από τους πέντε εκτιμάται πως έχουν αποφυλακιστεί πρόσφατα ενώ οι τρεις άλλοι είναι καταζητούμενοι και θεωρείται βέβαιο ότι έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα» λέει αστυνομικός που μετέχει στις έρευνες και προσθέτει «Το χαρακτηριαστικό τους είναι ότι χρησιμοποιούν βαρύ οπλισμό τύπου καλάσνικοφ, ακριβά τζιπ μεγάλου κυβισμού τα οποία προμηθεύονται από άλλες συμμορίες που ειδικεύονται στις κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων».
Για το λόγο αυτό, στο μικροσκόπιο έχουν μπει όλες οι ληστείες που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες σε δυτικά και βόρεια προάστια, αλλά και Αττικοβοιωτία. «Προσπαθούμε να ενώσουμε ένα, ένα τα κομμάτια του παζλ. Εκτιμάμε πως δεν υπήρξε ταυτοποίηση δακτυλικών αποτυπωμάτων γιατί οι τέσσερις επιβαίνοντες του τζιπ φορούσαν γάντια. Εκτός και αν δεν ήταν σεσημασμένοι. Σενάριο που ωστόσο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες», αναφέρει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Το προφίλ του εκτελεστή με το καλάσνικοφ
Στην Αστυνομία, δίνουν ιδιαίτερη σημασία στον άνθρωπο που σήκωσε το καλάσνικοφ και γάζωσε με 23 σφαίρες τους αστυνομικούς, σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντας άλλους δύο σοβαρά. Το προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί αναφέρει πως:
* Είναι εύσωμος, φορούσε μαύρα ρούχα και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος στις κινήσεις του.
* Προέρχεται πιθανότατα από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, βρίσκεται στην Ελλάδα αρκετά χρόνια και φέρεται αν και καταζητούμενος να μην έχει συλληφθεί ποτέ.
* Είναι άριστος σκοπευτής και αυτό προκύπτει από τον τρόπο που «γάζωσε» τους διώκτες του.
* Πιθανότατα ήταν ο οδηγός του τζιπ και αν τελικά αποδειχθεί αυτό, τότε έχουν να κάνουν με έναν «πιλότο» που γνωρίζει πολύ καλά να ξεφεύγει από μπλόκα και καταδιώξεις.
* Τέλος, φέρεται να είναι ο αρχηγός της ομάδας. Έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλες τις κινήσεις και αναλαμβάνει τις δύσκολες και βρόμικες αποστολές.

Από το protothema.gr

Θέλουν νεκρό μετανάστη οι δολοφόνοι δήθεν προοδευτικοί...


Γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης

Εδώ και πολλά χρόνια στην πατρίδα μας, ο διάλογος για το τεράστιο θέμα που λέγεται «Μεταναστευτικό» διεξάγεται όχι με πολιτικούς, αλλά με συναισθηματικούς όρους. Έτσι έχει δημιουργηθεί στην χώρα ένα άτυπο μέτωπο «ανθρωπιστών» που λένε, να ανοίξουμε τα σύνορα σε όλους και να τους νομιμοποιήσουμε και στους άλλους τους «κακούς», τους «απανθρώπους», τους «ρατσιστές» που θέτουν ερωτήματα, όπως πόσους και υπό ποίες προϋποθέσεις.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι πρώτοι υπερτερούσαν σε πολιτική ισχύ, των δεύτερων και είχαν επιτύχει την πλήρη σιωπή της Κοινωνίας μας, από ερωτήματα που σε κάθε άλλη Κοινωνία είναι απλώς αυτονόητα. Τον τελευταίο καιρό όμως τα πράγματα άλλαξαν. Πολιτικές αποφάσεις της Κυβερνήσεως, όπως η ανέγερση του Φράχτη στον Έβρο ή η ρητορική για μηδενική ανοχή στην λαθρομετανάστευση, αποδεικνύουν ότι υπό την πίεση των πραγματικών προβλημάτων, που η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει δημιουργήσει, η Κοινωνία μας άλλαξε θέση. Τώρα όλοι συζητούν δημοσίως, αυτά τα οποία όταν τα υποστήριζα εγώ, πριν από μερικά χρόνια, με έλεγαν ναζί.
Στον πανικό τους οι δήθεν «προοδευτικοί» αποφάσισαν λοιπόν να προχωρήσουν σε ένα απονενοημένο διάβημα κι έτσι οργανώθηκε όλη αυτή η επιχείρηση καταλήψεως της Νομικής. Η επιχείρηση αυτή, έγινε με αποκλειστικό σκοπό τον εκβιασμό της Ελληνικής Πολιτείας, ώστε να προχωρήσει σε νομοθετικές ρυθμίσεις, που αλλιώς δεν είχαν καμία πιθανότητα να επιτύχουν πια, αφού η πλειοψηφία είναι αντίθετη με αυτές. Όμως όλοι αυτοί οι δήθεν «δημοκράτες» είπαν «δημοκρατικότατα» ότι αφού δεν μπορούμε να πείσουμε, θα επιβάλουμε.
Και πάλι έπεσαν έξω όμως διότι αντί να λειτουργήσει όλο αυτό υπέρ τους, στράφηκε εναντίον τους. Η επιχείρηση αυτή θα είχε λήξει, εάν η Κυβέρνηση, αντί να φοβάται τον ίσκιο της, απλώς εφάρμοζε το νόμο και προχωρούσε στην σύλληψη εκείνο το βράδυ και των λαθρομεταναστών και τους «αλληλεγγύων», προς απέλαση τους πρώτους και προς δίκη τους δεύτερους. Όμως η Κυβέρνηση προτίμησε αντί να λύσει το πρόβλημα, απλώς εφαρμόζοντας τους νόμους, που η ίδια έχει ψηφίσει και ορκιστεί να φυλάει, να το μεταθέσει χρονικά. Έτσι έγινε η μεταφορά τους στο Μέγαρο Υπατία.
Φυσικά το πρόβλημα δεν λύθηκε, αλλά τώρα έγινε πολύ μεγαλύτερο. Διότι οι δήθεν «αλληλέγγυοι» τώρα παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, που είναι και το πιο επικίνδυνο. Επιδιώκουν έναν ή περισσοτέρους θανάτους. Ο σκοπός τους είναι να πεθάνουν μερικοί απεργοί πείνας, έτσι ώστε και να συγκινηθεί η ελληνική Κοινή Γνώμη, αλλά και να δημιουργηθεί μείζονα αναταραχή στην Χώρα, με κινητοποιήσεις των μεταναστών σε όλη την επικράτεια. Πιστεύουν ότι ή ενώπιον αυτού του εκβιασμού η Κυβέρνηση θα υποχωρήσει ή ότι αν δεν υποχωρήσει θα προκληθεί το χάος, που ούτως ή άλλως επιδιώκουν.
Χθες δέχθηκα δύο διαφορετικές καταγγελίες από δύο διοικητές δημοσίων νοσοκομείων, που μου είπαν, ότι ενώ κάποιοι από τους απεργούς πείνας, ζητούν να λάβουν λίγο έστω φαγητό, οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι» τους εμποδίζουν και προπηλακίζουν το ιατρικό προσωπικό που προσπαθεί να τους βοηθήσει.
Είναι λοιπόν προφανές, ότι από το πολιτικό μίσος που έχουν, από «αλληλέγγυοι» έχουν μεταβληθεί σε κανονικούς δολοφόνους, με στόχο να υπάρξει ανθρώπινη απώλεια.
Χαίρομαι που οι σχετικές καταγγελίες, ήρθαν τελικά στο φως και από το στόμα του ίδιου του υπουργού Υγείας και ελπίζω όλοι να αντιληφθούν το πόσο μεγάλο παιχνίδι κάποιοι παίζουν, στις πλάτες αυτών των αδύναμων ανθρώπων.
Οι μάσκες έπεσαν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε τα χειρότερα.
Υ.Γ. 1.Το καθεστώς ανοχής που πρότεινε ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι η μόνη πρόταση που έχει κάποια νομιμότητα, αν και εγώ προτείνω την απέλαση τους, μόλις το επιτρέψει η υγεία τους.
2. Από τους 280 περίπου, μόνον οι 14 έχουν χάσει την νομιμότητά τους λόγω ενσήμων. Όλοι οι υπόλοιποι είναι αναγκαστικά παράνομοι, διότι μπήκαν μετά την 31η Δεκεμβρίου του 2004. Δηλαδή και να θέλει η Κυβέρνηση δεν μπορεί να τους νομιμοποιήσει, χωρίς να παραβιάσει την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.
πηγή: Aixmi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...