Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Παπακωνσταντίνου στο MEGA: «Ε, και τι έγινε αν κλείσουν τα μικρά φαρμακεία»!!!


Έκπληκτοι παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες κυβερνητικά στελέχη να επιδίδονται σε σωρεία ανακριβειών και απίστευτων διατυπώσεων χωρίς να… «ανοίξει μύτη» από τους κατά τα άλλα αντικειμενικούς δημοσιογράφους!!! Σε χθεσινή συνέντευξη του Υπουργού Οικονομικών ακούσαμε με ανοιχτό το στόμα τον κ.Παπακωνσταντίνου να λέει επακριβώς ότι «ε και τι έγινε αν κλείσουν τα μικρά φαρμακεία, θα ανοίξουν μεγαλύτερα, θα υπάρξουν συνενώσεις»!!!!
Eπίσης ο κύριος υπουργός αναφερόμενος μετά από επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου κ. Πρετεντέρη στο αν πρέπει σώνει και καλά να ανοίγουν τα φαρμακεία τα Σάββατα είπε επί λέξει: «Το πότε ανοίγουν τα ΜΑΓΑΖΙΑ αφορά ολόκληρη την κοινωνία, τον πολίτη και την οικονομία γενικότερα»!! Αν αυτά ακούγονται από τα πιο επίσημα χείλη, τότε τι μπορούμε να πούμε εμείς! Ο Υπουργός των Οικονομικών μιας χώρας να αποκαλεί το φαρμακείο, που είναι πρωτοβάθμιος σταθμός υγείας ως… «μαγαζί»!!! Αγαπητοί συνάδελφοι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στην εξόντωση, στον οικονομικό μαρασμό καθώς και στην κοινωνική απαξίωση!
Στο εν λόγω κανάλι δεν αναφέρθηκε καν το μείζον ζήτημά μας αυτή τη στιγμή το οποίο παραμένει το ιδιοκτησιακό. Αναφέρθηκε ότι ο λόγος των απεργιών μας είναι το αν θα ανοίγουμε Δευτέρες και Τετάρτες… Είναι σαφές ότι θέλουν να στρέψουν τον κόσμο εναντίον μας μέσω της παραπληροφόρησης.
Δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι «αδελφά» συνιστολόγια συναδελφων δέχτηκαν σήμερα «ηλεκτρονική επίθεση» με αποτέλεσμα να είναι εκτός σύνδεσης για πολύ ώρα.Συνάδελφοι τις δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει το επάγγελμά μας και παίζεται η επιβίωσή μας πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Οι farmakopoioi θα σας ενημερώνουν για όλες τις εξελίξεις έγκαιρα και έγκυρα.

ΠΗΓΗ: http://farmakopoioi.blogspot.com/2011/01/mega.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...