Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Εγκληματική "αμέλεια" και φόβος πάνε μαζί και φέρνουν τους Ναζί


Του Αργύρη Σιδέρη

ΑΝ δεν υπήρχαν οι λαθρομετανάστες θα υπήρχε λόγος ύπαρξης της Χρυσής Αυγής ως εκπροσώπου του εν Ελλάδι ναζιστικού Γ` Ράϊχ;
ΑΝ δεν υπήρχαν ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ πολιτικοί με ανθελληνικές περγαμηνές τύπου Σαμαρά, Παπανδρέου, Παυλόπουλου (οι πιο χαρακτηριστικοί), θα υπήρχαν λαθρομετανάστες;

Που καταλήγουμε λοιπόν; Ότι οι εσκεμμένες ηλιθιότητες των πάνω, συνεπικουρούμενες απ' τις τάχα "προοδευτικές" και πολυπολιτισμικές τάσεις, άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες εισόδου της χώρας, άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως και μαζί άνοιξαν τόπο δράσης στίς ναζιστικές ομαδούλες με ΚΙΝΔΥΝΟ την είσοδό τους στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
Η ίδια η Δημοκρατία γίνεται αιτία απαξίωσής της και σύγχρονος Σίσυφος.

Οι ομάδες ναζιστών εκμεταλλευόμενοι τον ΤΡΟΜΟ της γιαγιάς που δεν τολμάει να βγεί απ το σπίτι της, την συνοδεύουν, υποκαθιστώντας την πολιτεία και την απουσία της έννομης προστασίας, γινόμενοι αυτοί αυθαίρετοι νταβατζήδες των τρομαγμένων πολιτών, απο τις συνεχείς βιαιότητες των πεινασμένων ή έτσι φτιαγμένων λαθρομεταναστών.


Στόμα με στόμα, η προτροπή των ναζιστών ότι με τη βία μπορούν να... εδραιώσουν την Δημοκρατία(!) βρίσκει πρόσφορο έδαφος στην ορμητική νεολαία και σε όσους αδαείς πιστεύουν, ότι η Δημοκρατία μπορεί να σωθεί απο εκφραστές του φασισμού, του ναζισμού, του χιτλερισμού και του αγκυλωτού σταυρού.
Κοντολογίς, ενώ είμαστε ΘΑΝΑΤΙΚΑ εναντίον της Μέρκελ και των ομοίων της, υπάρχει η περίπτωση να ψηφίσουμε τους Χρυγαυγίτες που την εκπροσωπούν. Αυτό πιά θα είναι θέμα όχι πολιτικού αλλά ψυχιατρικού συνεδρίου.

Για μια ακόμα φορά βλέπουμε εκ του αποτελέσματος -αργά πια- την ορθότητα των προτάσεων του Γ. Καρατζαφέρη που από το 2000 έβαζε καθημερινά το θέμα του βίαιου εποικισμού της πατρίδας μας με την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθραίων αλλοθρήσκων.
Εξ αιτίας αυτών και της... αφωνίας των δικομματικών πολιτικών δόθηκε φωνή στο φάντασμα του Χίτλερ!
Πριν απο 71 χρόνια, (ΠΑΣΧΑ 1941) ο φασισμός μπήκε βίαια στην Ελλάδα με όλες τις γνωστές συνέπειες. Σήμερα μας... χτυπάει ΥΠΟΥΛΑ κι "ευγενικά" την πόρτα. Θα του ανοίξουμε;
Μήπως είναι καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας, πριν χάσουμε εντελώς το... φως μας;


http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...