Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Θ. Πάγκαλος: Τo ΠΑΣΟΚ να κατέβει μαζί με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, γιατί θα διαλυθεί


Κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις ευρωεκλογές πρότεινε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μετά την "κάλυψη" που πρόσφερε ανερυθρίαστα στο ΠΑΣΟΚ η ΝΔ. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA -που αλλού;- o πρώην υπουργός εξήγησε ότι τα δύο κόμματα πρέπει να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο και μήνυμα «ναι στην Ευρώπη» προκειμένου να υπάρξει απάντηση στην ιδεολογία των "ναζιστών και των αναρχοαριστερών", όπως είπε το πρωτοκλασάτο πρώην στέλεχος των "δημοκρατικών" κυβερνήσεων Σημίτη, Παπανδρέου.
Εκτίμησε, δε, ότι στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσής του.
Μιλώντας για τους συνδικαλιστές είπε ότι αυτοί του ΠΑΣΟΚ που κατέκλεβαν το κράτος τώρα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (όταν ήταν στο ΠΑΣΟΚ δεν γνώριζε ο κ.Πάγκαλος ότι έκλεβαν;) ενώ χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Χαρακτήρισε, "θύμα της Ιστορίας" τον Γιώργο Παπανδρέου (πάλι θύμα, ποτέ υπεύθυνος).
Και συνέχισε με ακόμα πιο απίστευτες δηλώσεις.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε: «Θα συνιστούσα στον κ. Τζιτζικώστα να παραιτηθεί σεμνά και υπερήφανα». Ποιος το λέει αυτό; Ο άνθρωπος που ήταν ΥΠΕΞ την νύχτα των Ιμίων. Και δεν είχε την στοιχειώδη ντροπή να παραιτηθεί. Ο ίδιος που παρέδωσε αργότερα τον Οτσαλάν στους Τούρκους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...