Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γρηγόρης Ψαριανός: η ΔΗΜΑΡ έχει πρόβλημα λειτουργίας


Βαθαίνει η κρίση στη ΔΗΜΑΡ με τον Γρηγόρη Ψαριανό να κατηγορεί την ηγεσία για αντιδημοκρατικές πρακτικές και την ηγεσία να τον προειδοποιεί ότι τελειώνουν οι ανοχές της...

Βολές κατά της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο Γρηγόρης Ψαριανός με αφορμή την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να καταψηφίσει στη βουλή την συμφωνία με την Τρόικα.
Μιλώντας στον "Βήμα 99,5", ο κ. Ψαριανός σημείωσε ότι «ποτέ δεν παίρνονταν αποφάσεις πριν συγκροτηθεί ένα όργανο και στη ΔΗΜΑΡ» και ότι το τελευταίο διάστημα πάρθηκαν «κορυφαίες αποφάσεις προσωπικά από τον κ. Κουβέλη και μια ομάδα δύο-τριών ατόμων που είναι δίπλα του».
Παράλληλα γνωστοποίησε ότι δεν δήλωσε «παρών» γιατί δεν ήθελε να φέρει τον πρόεδρο και το κόμμα σε δύσκολη θέση σημειώνοντας ότι στη ΔΗΜΑΡ «υπάρχει πρόβλημα λειτουργίας» και ότι στην πορεία προς τις ευρωεκλογές κινδυνεύει να υποστεί «σοβαρό πλήγμα».
Τέλος για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τη ΔΗΜΑΡ σημείωσε ότι δεν αισθάνεται στενάχωρα στη ΔΗΜΑΡ και ότι αύριο η ΔΗΜΑΡ «μπορεί να μη λέγεται καν ΔΗΜΑΡ».

Σκληρή απάντηση της ΔΗΜΑΡ
Για υπονόμευση της ΔΗΜΑΡ κατηγορεί το γραφείο Τύπου του κόμματος τον Γ. Ψαριανό με ανακοίνωση που εξέδωσε.
Στην ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά ότι «η ανακίνηση σε καθημερινή βάση ανύπαρκτων θεμάτων δήθεν εσωκομματικής Δημοκρατίας υπονομεύει αντικειμενικά τις εκλογικές προοπτικές της ΔΗΜΑΡ και λειτουργεί υπέρ αντίπαλων πολιτικών σχεδίων».
Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου, που αναφέρεται στον κ. Ψαριανό υπογραμμίζεται ότι «τελειώνει η ανοχή του κόμματος απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές», ενώ γίνεται λόγος για «προσωπικές στρατηγικές και επικοινωνιακές στοχεύσεις»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...