Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ιαπωνία-Ελλάδα 0-0


Αν με την Κολομβία πήρε "κάτω από τη βάση", απέναντι στην Ιαπωνία το πρόσωπο της Εθνικής μας ήταν σαφώς καλύτερο. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν (0-0), να πάρει τον ένα πόντο και να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.
Οι διεθνείς μας έβγαλαν όλο τους το πάθος στον αγωνιστικό χώρο, μπόρεσαν να... απλώσουν τις εξαιρετικές αμυντικές τους αρετές πάνω στο χορτάρι και έφυγαν με όρθιο το κεφάλι από το Νατάλ, έστω και αν δεν έφτασαν στο πολυπόθητο τρίποντο.
Πλέον, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου σε πέντε ημέρες η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει μόνο τη νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού και παράλληλα θα... λοξοκοιτάζει το τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Κολομβίας με την Ιαπωνία, όπου θα περιμένει να μη νικήσουν οι Ασιάτες.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Εστάντιο ντας Ντούνας"
ΙΑΠΩΝΙΑ: Καουασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (46' Εντό), Οκαζάκι, Χόντα, Οκούμπο, Οσάκο (57' Καγκάουα).
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Κονέ (81' Σαλπιγγίδης), Μανιάτης, Σαμαράς, Φετφατζίδης (41' Καραγκούνης), Μήτρογλου (35' Γκέκας).
Γκολ: -
Κίτρινες Κάρτες: 12' Χασέμπε, 27' Κατσουράνης, 55' Σαμαράς, 89' Τοροσίδης / Κατσουράνης (κόκκινη 38')

http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...