Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Καρατζαφέρης: "Σαμαράς και Βενιζέλος δεν θα μπορούν να κυβερνήσουν!"


Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων τον Ιούνιο, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα μπορούν όχι μόνο να κυβερνήσουν, αλλά «ούτε καν να βγουν από την πόρτα τους», δήλωσε ο πρόεδρος του του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σε ψηφοφόρους και στελέχη του κόμματος στον Πύργο Ηλείας.
«Η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος μετά τον Ιούνιο, όταν θα τεθούν σε εφαρμογή τα πρωτοφανούς σκληρότητας μέτρα ύψους 11,5 δισ. ευρώ, δεν θα μπορούν όχι να κυβερνήσουν, αλλά ούτε να βγουν από την πόρτα τους, εξ αιτίας αυτών που έχουν υπογράψει και κυρίως της ρήτρας που προβλέπει ότι όσο πολιτεύονται δεν μπορούν να αλλάξουν ούτε ένα "κόμμα"», είπε ο κ. Καρατζαφέρης.
«Αυτό που δεν μπορούν να κάνουν αυτοί, μπορούμε να το κάνουμε εμείς που δεν υπογράψαμε, δεν ενδώσαμε, δεν υποκύψαμε στην κ. Μέρκελ και τους συνεταίρους της», πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από την συγκυβέρνηση, δηλώνοντας ότι αυτά που είδε τον τρόμαξαν: «Τους φώναξα: Μας χρωστάει η Γερμανία 168 δισ. σε αποζημιώσεις χωρίς να υπολογίζουμε τους τόκους. Δεν άκουγαν τίποτε!».
Ο κ. Καρατζαφέρης σχολίασε ακόμα την απαίτηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να λάβουν την επιχορήγηση για τις εκλογές: «Όταν μειώνουμε μισθούς, όταν μειώνουμε συντάξεις, όταν μειώνουμε επιδόματα, δεν επιτρέπεται τα κόμματα να παίρνουν λεφτά για εκλογές».
Υποστήριξε μάλιστα ότι «εάν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έδιναν στο κράτος αυτά που χρωστάνε, δεν θα κοβόντουσαν οι συντάξεις του ΙΚΑ, του ΟΓΑ, του ΝΑΤ. Χρωστάνε 250 εκατ. ευρώ!».
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε στο δίλημμα «χρεοκοπία ή διάσωση της Ελλάδας;».
«Χρεοκοπία; Εμένα με φοβίζει περισσότερο η διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...