Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Οι θέσεις μου για την Ρωσία, εξόργισαν συγκεκριμένη πρεσβεία...


Τις θέσεις του υπέρ της προσέγγισης με τη Ρωσία θεωρεί ότι «πληρώνει» ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου που τον οδήγησε εκτός Βουλής.Όπως ανέφερε, σε δηλώσεις του στον Flash, η πρότασή του «να προσεγγίσει η χώρα τη Ρωσία προκειμένου να αντλήσουμε κεφάλαια, να δώσουμε το Νεώριο ως βάση της, όλα αυτά τους ενοχλούν».
Επιτέθηκε εκ νέου στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά χαρακτηρίζοντάς τον «χρήσιμο εργαλείο που έχει ξαναπαίξει αυτό το ρόλο το '93 με τον Μητσοτάκη» ενώ κατηγόρησε κι ορισμένα από τα στελέχη του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στην ΝΔ λέγοντας... ότι πρόκειται για «κάποια παιδιά δικά μου, που δεν είχαν αντοχές. Όσο τους οδηγούσα από νίκη σε νίκη και από αξίωμα σε αξίωμα ήταν καλά. Ε, στην πρώτη τρικυμία το έβαλαν στα πόδια».

Στο μεταξύ, σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία του ΛΑΟΣ με το «Εθνικό Ριζοσπαστικό Κίνημα», το οποίο θεωρείται το κόμμα αποστράτων. Ο πρόεδρος του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος Π. Καρδαμίτσης επισκέφθηκε σήμερα τον Γ. Καρατζαφέρη, συνοδευόμενος από συνεργάτες του προκειμένου να του ανακοινώσουν την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε του κόμματος να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑΟΣ σε ολόκληρη την επικράτεια.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_5770.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...