Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Το οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να θολώνει τα νερά...


Γράφει ο Γιώργος Φλωράς

Καθημερινά ακούμε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να λεει ο κάθε ένας και κάτι διαφορετικό. Λενε αντικρουόμενα μεταξύ τους πράγματα και οι δημοσιογράφοι «ψάχνονται» για το τι ισχύει.
Κάθε δεύτερη μέρα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαψεύδουν αυτά που είπαν άλλα στελέχη και δημιουργούν θολό τοπίο. Τι ισχύει τελικά στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ;
Αυτή η παραφωνία αποτελεί οργανωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Οργανωμένο σχέδιο που στόχο έχει κάθε μέρα να δημιουργεί σύγχυση για τις θέσεις τους. Η πρακτική αυτή είναι αποτελεσματική όταν δεν θέλεις να καταλάβει ο τρίτος τις θέσεις σου. Στόχος είναι κάθε μέρα ως τις εκλογές να πετύχουν την σύγχυση. Ο ρόλος του κάθε στελέχους και το τι θα πει είναι προσχεδιασμένο.
Ήδη στην Κοινωνία επικρατεί σύγχυση αφού όταν μιλάει μια παρέα ο ένας λεει «άκουσα αυτό από τον Δραγασάκη» και απαντάει ο άλλος «δεν ισχύει, άκουσα διαφορετικά από τον Στρατούλη». Οπότε η παρέα επιλέγει να πιστέψει ότι από τα δυο ισχύει αυτό που τους χαϊδεύει τα αυτιά και όχι η πικρή αλήθεια που πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ξέρουν ότι ο κόσμος ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις 6 Μαίου όχι για τις θέσεις του αλλά επειδή έχει απηυδήσει με τα άλλα κόμματα και θέλει πραγματική αλλαγή. Όμως τώρα ο κόσμος αναζητεί να μάθει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να δει τι θα κάνουν όταν κληθούν να κυβερνήσουν.

Κάθε ένας όμως που διαβάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (όπως έχει, το επίσημο πρόγραμμα) αποφασίζει ότι δεν θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί κανείς δεν θέλει να δει την Ελλάδα να γίνεται Βόρεια Κορέα.
Ξέρουν ότι αν επιμείνουν στις ακραίες αριστερές τους θέσεις που διακηρύττουν εδώ και χρόνια (θέσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά τους) θα καταλάβει ο κόσμος ότι αυτά που λενε είναι ανέφικτα (1300 ελάχιστος μισθός, 35 ώρες εργασία, όλα κρατικά, νόμιμοι όλοι οι λαθρομετανάστες).
Ξέρουν ότι αν επιμείνουν στη μονομερή κατάργηση του μνημονίου και όλα τα τσαμπουκαλιστικα που φώναζαν προεκλογικά, όταν έρθει η ώρα να τα κάνουν θα είναι αδύνατο, οπότε τότε θα «φάνε πολύ ξύλο» επειδή κορόιδεψαν και αυτοί τον κόσμο.
Οπότε ακολουθούν την πολιτική της σουπιάς. Θολώνουν τα νερά ώστε να διατηρήσουν την δυναμική τους χωρίς να ξέρει ο κόσμος τελικά τις θέσεις τους.
Είχαμε τους δεξιούς απατεώνες, περάσαμε στους σοσιαλιστές απατεώνες και τώρα ζούμε την εποχή των αριστερών απατεώνων.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/05/blog-post_9878.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...