Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

4 Έλληνες ξυλοκοπήθηκαν από τους "αντιρατσιστές" επειδή ήταν… κοντοκουρεμένοι!!


Πού φτάσαμε... Και πού οδηγούμαστε...
Είπαμε. ΜΕΤΑ την δύση του Ηλίου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους ΕΛΛΗΝΕΣ να κυκλοφορούν Ελεύθερα!

Το αληθινό τους ρατσιστικό πρόσωπο έδειξαν σήμερα κατά την διάρκεια του «αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου» οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και Αφρικανοί και Ασιάτες αλλοδαποί, όταν ως νέα Τάγματα Εφόδου και ελέγχου ιδεολογικής ορθότητας επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τέσσερις Έλληνες πολίτες στην Ομόνοια επειδή έτυχε να είναι… κοντοκουρεμένοι.
Με περίσσεια δημοκρατική και ανθρωπιστική ευαισθησία, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και οι φίλοι τους, ξυλοκόπησαν χωρίς να έχουν προκληθεί ή χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, τέσσερις ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες οι οποίοι έτυχε να περπατούν στα «κατεχόμενα»… συγγνώμη στην Ομόνοια!
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τέσσερις Έλληνες ουσιαστικά λιντσαρίστηκαν από εκατοντάδες αλλοδαπούς και επαγγελματίες «αντιρατσιστές». Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της φρίκης που έζησαν οι τέσσερις Έλληνες πολίτες για τους οποίους το μόνο σίγουρο είναι ότι κανένας δεν θα βγάλει κάποια ανακοίνωση για τον τραυματισμό ενός εξ αυτών ούτε θα ασχοληθεί για τα ανθρώπινα δικαιώματα τους γιατί πολύ απλά είναι.. Έλληνες.
Τελικά τα Τάγματα Εφόδου στα οποία αναφέρθηκε ο υπουργός Ν. Δένδιας είναι εδώ και δεν είναι σίγουρα ελληνικά...

http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/08/4_25.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...