Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Εννέα κρούσματα φυματίωσης σε εστιατόριο παραδοσιακών ασιατικών εδεσμάτων στο Σύνταγμα


Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Πρόκειται για το υποκατάστημα της NOODLE BAR στην περιοχή του Συντάγματος στην οδό Απόλλωνος...
Η Περιφέρεια Αττικής έβγαλε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για το θέμα. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για πολύ σοβαρή περίπτωση, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πόσοι από τους πελάτες του εστιατορίου μπορεί να έχουν προσβληθεί από φυματίωση. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η περιφέρεια Αττικής:

"Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή κρούσμα φυματίωσης που εκδηλώθηκε σε εργαζόμενο εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος νοσηλεύεται υπό θεραπευτική αγωγή στο Νοσοκομείο «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», προέβη άμεσα στις εξής ενέργειες:
-Στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux όλων των εργαζομένων στο εστιατόριο. Από τους 18 εργαζομένους που ελέγχθηκαν, οι 9 βρέθηκαν με θετική mantoux και παραπέμφθηκαν για περαιτέρω εργαστηριακό έλεγχο, του οποίου τα αποτελέσματα αναμένονται.
-Στους εργαζομένους που βρέθηκαν αρνητικοί στον προληπτικό έλεγχο με δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία, να λάβουν φαρμακευτική αγωγή για ένα μήνα προληπτικά.
-Στους εργαζομένους που βρέθηκαν θετικοί στη δερμοαντίδραση mantoux, δόθηκε οδηγία να καλυφθούν προληπτικά με φαρμακευτική αγωγή όλο το συγγενικό τους περιβάλλον, καθώς και τα άτομα που ήρθαν σε στενή επαφή μαζί τους."

Πρόκειται για πολύ γνωστό εστιατόριο, πασίγνωστης αλυσίδας κατασκευής παραδοσιακών ασιατικών εδεσμάτων. Των γνωστών σούσι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του planet-greece μέσα από την περιφέρεια Αττικής, πρόκειται για το υποκατάστημα της NOODLE BAR στην περιοχή του Συντάγματος στην οδό Απόλλωνος. Τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα εάν φανταστεί κανείς πως πολλά από αυτά τα εδέσματα κατασκευάζονται με τα χέρια, λαμβάνοντας βέβαια τα απαραίτητα μέτρα, φορώντας γάντια. Το συγκεκριμένο κατάστημα δουλεύει ιδιαίτερα με delivery. Την περίπτωση, λόγω της σοβαρότητάς της έχει αναλάβει πλέον το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...