Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μια ολόκληρη πόλη έκανε πρόωρα Χριστούγεννα για χάρη ενός 4χρονου που αργοπεθαίνει...


Συγκινητικό & ανθρώπινο

Τι κι αν μέχρι τα Χριστούγεννα απομένουν ακόμη περίπου δυο μήνες, μία ολόκληρη πόλη "φόρεσε" τα γιορτινά της για χάρη ενός 4χρονου που του απομένουν λίγες ημέρες ζωής. Η συγκινητική ιστορία έγινε στην πόλη West Jordan της Γιούτα των ΗΠΑ. Ο μικρός Ethan Van Leuven πάσχει από λευχαιμία από τα δυο του χρόνια και οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του πως ο οργανισμός του 4χρονου δεν ανταποκρίνεται πλέον στη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.
Οι γονείς του θέλησαν να κάνουν μαγικές τις τελευταίες ημέρες του 4χρονου κι έτσι όλη η πόλη συνωμότησε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα νωρίτερα. Τόσο οι δρόμοι όσο και όλα τα σπίτια γέμισαν με λαμπιόνια, χριστουγεννιάτικα δέντρα, ταράνδους και Άη Βασίληδες.
Ακόμη και ο τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ ένας Αη Βασίλης και περίπου 150 άνθρωποι τραγούδησαν τα κάλαντα στον μικρό Ethan.
"Το πρόσωπό του φώτισε. Είναι πολύ χαρούμενος", ανέφερε η μητέρα του Jennifer. "Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά μας ενθαρρύνει η αγάπη και η στήριξη όλου του κόσμου"...

1 σχόλιο:

  1. Απλά, μόνο συγκλονισμένος μπορεί να αισθάνεται κανείς με τέτοιες ειδήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...