Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«Θα φάει κράξιμο στη ΔΕΘ»


Η απαισιοδοξία, η ανασφάλεια, η αβεβαιότητα για το μέλλον και η οργή ξεχειλίζουν από τους πολίτες που έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους.
Αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα στη δημοσκόπηση του newsbomb.gr στην οποία οι πολίτες δηλώνουν πως περιμένουν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη ενόψει της Διεθνούς Εκθέσεως με τις «καλύτερες» διαθέσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η πλειοψηφία των πολιτών δηλώνει πως θα αποδοκιμάσει τον Γ. Παπανδρέου...

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το τι περιμένουν οι πολίτες από την παρουσία του Γ. Παπανδρέου στην ΔΕΘ, το 68.09% όσων απάντησαν, δηλώνουν ότι ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη «θα φάει κράξιμο».
Το 25,9% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση δηλώνει ότι ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει για ακόμη μια φορά την ανάγκη «εθνικής ενότητας», ενώ το 4,33% δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός είναι αναγκασμένος να ανακοινώσει νέα μέτρα λόγω του Μνημονίου.
Αισιόδοξο εμφανίζεται μόλις το 2,38% των πολιτών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση το οποίο θεωρεί πως ο Γ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει στη ΔΕΘ φιλολαϊκά μέτρα.

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...