Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Βολές κατά ριπάς...


''Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται'' λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Και έχει απόλυτο δίκαιο. Με τον αλλεπάλληλο και συνεχή βομβαρδισμό με τα δεινά οικονομικά μέτρα έχουν επιτύχει και επιβάλει έναν ''οικονομικό Αρμαγεδώνα'' επιφέροντας τέτοια κατάθλιψη και ζάλη στον Έλληνα πολίτη που δεν παίρνει χαμπάρι τις ρουκέτες που δέχεται κατά ριπάς σε πνευματικό, ηθικό και εθνικό επίπεδο.
Επαίσχυντα νομοσχέδια πάνε και έρχονται, άλλα έχουν ψηφισθεί και άλλα βρίσκονται στο μεταβατικό και τελικό στάδιο ψήφισης, αποσκοπώντας στην στέρηση της ελευθερίας, της έκφρασης και γενικά στην αλλοίωση και διαστρέβλωση των πνευματικών και ηθικών αξιών του Ελληνορθόδοξου λαού μας, ενώ παράλληλα μυστικές διαβουλεύσεις σε Εθνικά θέματα έρχονται στο φως της Δημοσιότητας που σε κάνουν να ''ανατριχιάζεις''.
Και εάν μεν, τα συντρίμμια που θα αφήσει πίσω της η επερχόμενη οικονομική λαίλαπα μπορούν κάποια στιγμή να συμμαζευτούν και να ''ξαναχτιστούν'', η καταστροφή στο πνευματικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο θα είναι τέτοια που πολύ δύσκολα μπορεί να αποκατασταθεί...

Γεώργιος Ντόνας
Οικονομολόγος
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/08/blog-post_1903.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...