Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Μυστήριο με μεγάλη "μυστική" επιχείρηση της ΕΥΠ


Μυστήριο καλύπτει μεγάλη επιχείρηση της ΕΥΠ που, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως είπε ο υπουργός η επιχείρηση χρηματοδοτείται με μεγάλα ποσά από τα απόρρητα κονδύλια των μυστικών υπηρεσιών, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε καμία άλλη διευκρίνιση.
Ο κ. Παπουτσής στην ομιλία του στη Βουλή, σε σχέση με τους ελέγχους της ΑΔΑΕ στην ΕΥΠ και στα «μυστικά κονδύλια» ανέφερε τα εξής:..
«το 2009 εκταμιεύτηκαν προς την Υπηρεσία συνολικά για απόρρητες δαπάνες 7.226.000 ευρώ, από τα οποία 4.526.000 ευρώ ήταν για απόρρητες δαπάνες και 2,7 εκατομμύρια για μισθοδοσία υπαλλήλων στο εξωτερικό. Το 2010 εκταμιεύτηκαν 8,6 εκατομμύρια για απόρρητες δαπάνες από τα οποία 5,9 εκατομμύρια για απόρρητες και 2,7 για μισθοδοσία του εξωτερικού.

Όμως, από τα 5,9 εκατομμύρια το ποσό του 1.200.000 προβλέπεται για επιχείρηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει ανακοινωθεί, έχει ήδη μεταφερθεί στο επόμενο έτος και βεβαίως υπάρχει στην Υπηρεσία. Αν η επιχείρηση ολοκληρωθεί μέχρι τότε, έχει καλώς, αν δεν ολοκληρωθεί, τότε αυτομάτως το ποσό αυτό θα παραδοθεί στον επόμενο Διοικητή της ΕΥΠ».

http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/12/blog-post_882.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...