Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Το χρεοκοπημένο εκδοτικό κατεστημένο


Μαθήματα σταθερότητας και δημοσιογραφικής φερεγγυότητας δίνουν τελευταία πολλές από τις εφημερίδες του πρώην εκδοτικού κατεστημένου. Οι περισσότερες από τις εφημερίδες της χώρας μας έχουν καταντήσει πλέον φυλλάδες του περιθωρίου που με τα χίλια ζόρια προσπαθούν να κρατηθούν στη ζωή κυνηγώντας τους αναγνώστες με το τουφέκι και αλλάζοντας πολιτική γραμμή ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος! Ούτε τα DVD τις σώζουν πια, ούτε και τα κουπόνια των super market (τι άλλο θα σκαρφιστούν άραγε αύριο;).
Τρανό παράδειγμα η εφημερίδα "Αυριανή", το άλλοτε κραταιό προπύργιο του ισχυρού Παπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ, η "Εφημερίδα που γκρέμισε τον Καραμανλισμό" (παλιός της υπότιτλος) και η οποία -αφού έκανε μια βόλτα από τον χώρο της δεξιάς- τώρα τα γυρίζει και υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ! Ίσως να νοσταλγούν κι αυτοί το παλιό Πασοκικό κατεστημένο, το οποίο δεν εννοούν να καταλάβουν ότι έχει χαθεί ανεπιστρεπτί, όσες υποσχέσεις για επιστροφή σε αυτό κι αν δίνει ο "ηγέτης" (!!!) Τσίπρας!
Κύριοι, ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι πλέον δεν σας πιστεύουν τα πρόβατα... Εκτός, ίσως, από εκείνα που τα σέρνετε μαζί σας για μια μελλοντική νέα μαζική σφαγή... Προσέξτε, όμως, μην ξυπνήσουν και αυτά στην διαδρομή και σας το σκάσουν στο δρόμο!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...