Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Συναυλία και έκθεση ζωγραφικής για τη UNICEF στο Μέγαρο Μουσικής


Στα παιδιά που ζουν στο περιθώριο της ζωής είναι αφιερωμένο το διήμερο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, που θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής την Κυριακή 25 και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF. «Προσφέρουμε τα έσοδα έργων ζωγραφικής δια χειρός Γεωργίου Πηρούνια και εκείνα της συναυλίας με έργα σύγχρονης λόγιας μουσικής της Αθηνάς Παυλάκη-Πηρούνια για τα παιδιά που δεν απολαμβάνουν την αγάπη, τη φροντίδα, την ευημερία, τη χαρά, την ξενοιασιά, την ασφάλεια, την πρόοδο, δεδομένα αγαθά που προσφέρουμε στα δικά μας παιδιά», αναφέρουν οι καλλιτέχνες.
Η έκθεση με τίτλο «Τα παιδιά της σκιάς», του κ. Γεωργίου Πηρούνια,περιλαμβάνει 38 πίνακες, οι οποίοι απεικονίζουν υπαρκτά κι όχι φανταστικά πρόσωπα σε μαύρο φόντο. Φιγούρες παιδιών που ζουν δίπλα μας μια θλιβερή πραγματικότητα, την οποία οι Μεγάλοι διαμόρφωσαν για το μέλλον τους. Τα έργα του ζωγράφου θα εκτεθούν με ελεύθερη είσοδο στο φουαγιέ της αίθουσας «Νίκος Σκαλκώτας» την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και τη Δευτέρα από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Παράλληλα, οι «Μουσικές Αναδρομές» της συνθέτριας Αθηνάς Παυλάκη-Πηρούνια, σε μουσική διεύθυνση του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη θα παρουσιαστούν στην αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας» τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ. Στο μουσικό αυτό ταξίδι, το οποίο θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη, συμμετέχουν οι Σολίστ, Νίκος Μάνδυλας στο βιολί, Βίκυ Στυλιανού στο πιάνο, Σπύρος Λάμπουρας και Χαράλαμπος Ταλιαδούρος στα κρουστά.


Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία έχει ήδη ξεκινήσει από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ για φοιτητές και φτάνουν τα 25 ευρώ.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν σε αυτή την προσπάθεια, μπορούν να δουν και τους 38 πίνακες της Έκθεσης στο ιστολόγιο του ζωγράφου, ενώ έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν το έργο που επιθυμούν στο τηλέφωνο 210 2836003. Οι πίνακες που πωλούνται θα παρακρατηθούν, θα αναγράφεται επάνω το όνομα του χορηγού κατά τη διάρκεια της Έκθεσης και θα σταλεί στον ιδιοκτήτη του 5 ημέρες μετά το πέρας της εκδήλωσης. Οι τιμές των έργων ξεκινούν από 500 ευρώ και φτάνουν και τις 3000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...