Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Τίτλοι τέλους για Γκερέκου και Βοσκόπουλο;


Ακόμη ένα διαζύγιο χτυπάει την πολιτική και τη showbiz, αφού η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο ερωτικός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος οδεύουν προς τη λύση του γάμου τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού "Ciao", ο Τόλης Βοσκόπουλος και Άντζελα Γκερέκου μένουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, εκείνος στη Γλυφάδα και εκείνη στην Κέρκυρα, γεγονός που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού.
Έπειτα από 16 χρόνια γάμου και ένα παιδί, το ζευγάρι πλέον ζει χωριστά εδώ και μήνες, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός τους τόσο στο περιοδικό, όσο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star...
Επίσης, το διάσημο ζευγάρι, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του τραγουδιστή, δεν πέρασε μαζί τις καλοκαιρινές του διακοπές. Πληροφορίες λένε πως οι τριγμοί στο γάμο και οι δικαστικές περιπέτειες του τραγουδιστή για τα χρέη στην εφορία, δεν άργησαν να φέρουν τον χωρισμό.
Πάντως, άτομα από το περιβάλλον της Άντζελα Γκερέκου διαψεύδουν τις φήμες και τονίζουν ότι η Άντζελα όντως περνάει πολύ χρόνο στην Κέρκυρα, λόγω όμως υποχρεώσεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...