Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ποιός θα κάνει την νέα Ελληνική επανάσταση;


Κανονικά με όλα αυτά που γίνονται (και σύμφωνα με το άρθρο 120 παρ. 4 του Ελληνικού Συντάγματος που λέει ότι η εφαρμογή του επαφείεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων)
θα έπρεπε να γίνει επανάσταση... Παραδόθηκαν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας!

25 Μαρτίου και 6 Απριλίου υπογράφηκε το μνημόνιο (σαν να μας λένε την γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια την Ελληνική επανάσταση αλλά και την μάχη των οχυρών το 41 κατά της Γερμανίας). Υπάρχει σημειολογία, όπως με την παράδοση της Γαλλίας το 40 που έγινε στο ίδιο βαγόνι τραίνου που έγινε η παράδοση της Γερμανίας τον Α' Παγκόσμιο πόλεμο.

Ποιός θα κάνει την νέα Ελληνική επανάσταση; Μέχρι στιγμής οι κυρίαρχοι δεν έχουν βρεί κάποιον που τελικά θα τους ωφελήσει. Γιατί ας μην νομίζουμε ότι επανάσταση γίνεται χωρίς χρήμα. Η επανάσταση του 1917 χρησιμοποίησε πολύ χρυσό που έρχονταν από την Εσπερία.

Η επανάσταση του 1821 χρησιμοποίησε τις περιουσίες πολλών ευπατρίδων Ελλήνων.
Σήμερα δεν φαίνονται να υπάρχουν ευπατρίδες. Άρα η όποια "επανάσταση" μάλλον θα είναι καθοδηγούμενη. Αφήστε που δεν νομίζω να γίνει κάτι αφού "είναι πολλά τα λεφτά Άρη", που έλεγε και ο Καλογήρου, δηλαδή θα ξεπουληθούν φτηνά στην παγκοσμιοποίηση όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές αυτής της χώρας. Οι πολιτικοί μας θα γίνουν πάμπλουτοι.

Τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας θα καταριούνται την "γενιά του πολυτεχνείου", διότι πρόδωσε κάθε ιερό και όσιο και μας παρέδωσε αλυσοδεμένους σε μία νέα φραγκοκρατία.

Άρα τι μπορούμε να κάνουμε;
Δεν ξέρω, γνωρίζει κανείς;

Είναι άσχημο να βλέπεις πάλι τον απλό λαό να πληρώνει το τίμημα ενώ οι πολιτικοί, οι εμπλεκόμενοι επιχηρηματίες, οι συνδικαλιστές και οι δημοσιογράφοι διατηρούν και επαυξάνουν τα προνόμιά τους.
Θυμηθείτε ότι η Αμερικανική επανάσταση έγινε διότι η Αγγλία αύξησε τους φόρους στο τσάι! Βεβαίως την επανάσταση στήριξε, από όσο ξέρω, η μασονία, αλλιώς τι επανάσταση θα γίνονταν; Τίποτε.

Εδώ μας έχουν ταράξει στους φόρους με στόχο να έξαφανίσουν την μεσαία τάξη και δεν κινείται φύλλο. Ξέχασα όμως πως δεν στηρίζει πλέον η μασονία κάποια σοβαρή αντίδραση. Την Γαλλική επανάσταση του 18ου αιώνα την στήριξε η μασονία. Τώρα το σχέδιο είναι άλλο.
Η εκκλησία όμως και όσοι ορκίσθηκαν πίστη στην πατρίδα γιατί δεν αντιδρούν;
Ούτε γιά την τιμή των όπλων δεν θα κάνουν οι φύλακες που έχουν "γνώση" κάτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...