Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Ποια ήταν η πραγματική ανακοίνωση της NASA...
Ήρθαμε και δεν το ξέρεις!


Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση της NASA δεν είχε τελικά να κάνει με τον ΕΤ τον εξωγήινο αλλά με κάτι που βρέθηκε στη Γη. Ωστόσο, αυτό που βρέθηκε, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, καθώς πρόκειται για μία νέα μορφή ζωής.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν τη νέα μορφής ζωή, στο βυθό της λίμνης Μόνο, στην Καλιφόρνια. Πρόκειται για ένα βακτήριο που μπορεί να αναπτυχθεί από το αρσενικό και να ενσωματώσει το βίαιο αυτό φυσικό δηλητήριο στο DNA του.
Η Φελίσα Γούλφ Σάιμον, ερευνήτρια στην αστροβιολογία στο Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι το βακτήριο είχε -με τη συνδρομή και εργαστηριακών διεργασιών- καταφέρει να "αντικαταστήσει" τον φώσφορο με το αρσενικό και να αλλάξει και το DNA του.
Αυτό είναι πρωτοφανές καθώς όλες οι μορφές ζωής χρησιμοποιούν ως βασικά στοιχεία, τον άνθρακα, το υδρογόνο, το άζωτο, το οξυγόνο, το φώσφορο και το θείο. Αυτό το βακτήριο είναι το μόνο που παραβιάζει αυτόν τον χρυσό κανόνα της βιολογίας και κάνει τους επιστήμονες να μιλούν για έναν "εξωγήινο στη Γη".
"Αυτός ο οργανισμός κάνει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που γνωρίζουμε. Ανοίξαμε την πόρτα που μας φανερώνει τι είναι πιθανό για να αναπτυχθεί ζωή εκτός της Γης, κάπου αλλού στο Σύμπαν", δήλωσε η κ. Σάιμον.
Η ανακοίνωση αυτή, βέβαια, απογοήτευσε όλους εκείνους που περίμεναν το... "κάτι παραπάνω"...
Όλο αυτό το όργιο φημών για την επικείμενη αποκάλυψη της NASA, είχε ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον και τις προσδοκίες! Πολλοί πίστευαν ότι οι επιστήμονες επιτέλους θα μας αποκαλύψουν τις επαφές μας με τους εξωγήινους! Άνθρακας ο θησαυρός, τελικά;
Δεν θα το λέγαμε... Και θα σας εξηγήσουμε το γιατί...
Πρέπει, καταρχάς, να λάβουμε υπόψη μας ότι για το επίπεδο της NASA δεν δικαιολογείται ένα τέτοιο "φούσκωμα" μιας είδησης. Για πρώτη φορά (μετά από δεκαετίες) οι υπεύθυνοι προειδοποίησαν τα ΜΜΕ για μια τόσο "σημαντική" ανακοίνωση. Ολόκληρος ο... "υποψιασμένος" πλανήτης έστρεψε το βλέμμα του στην συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου. Ακόμα και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα, έμαθαν γι' αυτήν, μιας και η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα από την (αθώα) τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Το βράδυ της ανακοίνωσης ήμουν στο αυτοκίνητο και άκουγα ραδιόφωνο, έναν μουσικό και όχι ραδιοφωνικό σταθμό. Ο εκφωνητής διέκοψε το πρόγραμμα για να ενημερώσει ότι σε δεκαπέντε λεπτά θα γινόταν η περιβόητη συνέντευξη Τύπου...
Αυτό, λοιπόν, το οποίο θεωρούμε εμείς εδώ (στο site με τις Θεωρίες του Βρασίδα) είναι ότι το όλο θέμα ήταν στημένο! Το κολπάκι της NASA δεν μας έπεισε! Είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνέντευξη αυτή στήθηκε, με τον τρόπο που στήθηκε, για να τεστάρει το χρονικό διάστημα μεταξύ της προειδοποίησης για την ανακοίνωση και της ίδιας της ανακοίνωσης! Πόσο μεγάλη απήχηση θα είχε στο ευρύ κοινό ένα "σημαντικό θέμα προερχόμενο από τη NASA"; Τι αντιδράσεις θα υπήρχαν στον επιστημονικό κόσμο αλλά και στους απλούς πολίτες; Εμείς εδώ δεν το μάθαμε, όμως σίγουρα κάποιοι Αμερικάνοι έλαβαν μέρος εκείνες τις μέρες σε μια τηλεφωνική δημοσκόπηση για τα πιστεύω τους γύρω από το θέμα... Τα συμπεράσματα της έρευνας αυτής κατέληξαν αρχικά στη NASA κι από εκεί σε κάποιο γραφείο του Λευκού Οίκου...
Και γιατί όλα αυτά; Μα για να ξέρουν τι να περιμένουν αν αποφασίσουν σε λίγα χρόνια να μας πουν αυτό που δεν μας είπαν τώρα: "Κυρίες και κύριοι, οι εξωγήινοι όχι απλά υπάρχουν αλλά συνεργαζόμαστε ήδη μαζί τους εδώ και δεκαετίες...".
Προσπαθούν να μας το φέρουν απ' έξω-απ' έξω για να μας έρθει πιο μαλακά. Να αρχίσουν και οι πιο ανυποψίαστοι να υποψιάζονται...
Και να είστε σίγουροι ότι αν γίνει τελικά αυτό, θα το κάνουν όχι επειδή τους έπιασε ο πόνος για εμάς και θέλουν ξαφνικά να μάθουμε τα μυστικά τους αλλά για λόγους εκφοβισμού!
Μην σας εκπλήσσει αυτό... Σκεφτείτε το εξής σενάριο για τα επόμενα χρόνια: η παγκόσμια οικονομία δυσκολεύεται να ανακάμψει και τελικά καταρρέει με ένα μεγάλο οικονομικό κραχ που μπροστά του αυτό του περασμένου αιώνα θα φαίνεται αστείο! Ο κόσμος, κάτω από την πίεση της πείνας και της εξαθλίωσης εξεγείρεται ενάντια σε αυτούς που τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Οι κυβερνήσεις νιώθουν ανήμπορες να αντιδράσουν στο κύμα αγανάκτησης και βίας... Τότε έρχεται η ανακοίνωση για τους εξωγήινους! Τους οποίους, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, μπορεί να μας τους παρουσιάσουν και ως κακούς ("Κινδυνεύει ο πλανήτης μας"). Μπροστά σε μια τέτοια εξέλιξη, ο λαός μαζεύεται, φοβάται και κλείνεται στο καβούκι του... Εκεί που μας θέλουν και τώρα, δηλαδή! Στο καβούκι μας!
Αυτό σήμαινε λοιπόν το παιχνιδάκι της NASA με την συνέντευξη Τύπου...
"Κυρίες και κύριοι, καθίστε καλά, γιατί δεν θ' αργήσει να έρθει και η άλλη ανακοίνωση...".

Βρασίδας Παραξενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...