Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Εξίσωση μισθών...


Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ για την εξίσωση των στρατιωτικών με τους δημόσιους υπαλλήλους. Για να είναι όμως δίκαια τα πράγματα, αναμένω πολύ σύντομα, ο κ. ΥΠΕΘΑ να μας ανακοινώσει:
1. Να καταργηθούν οι μεταθέσεις που εξαθλιώνουν τους στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.
2. Να δοθεί στους στρατιωτικούς το δικαίωμα της απεργίας.
3. Να σταματήσουν οι δωρεάν εφημερίες, υπηρεσίες, περιπολίες, ασκήσεις ΤΑΜΣ. Να πληρώνονται κανονικά οι στρατιωτικοί ιατροί, όπως και οι ιδιώτες συνάδελφοί τους στα πολιτικά νοσοκομεία.
4. Να μπορεί ο αξιωματικός στο πέρας του ωραρίου να φεύγει χωρίς να τον καθυστερεί κανείς.
5. Να σταματήσουν οι στρατιωτικοί να σβήνουν φωτιές, να μπαίνουν επιφυλακή για ψύλλου πήδημα και να προσφέρουν κοινωνικό έργο. Άριστα θα μπορούν να τα κάνουν τώρα όλα αυτά οι Δημόσιοι υπάλληλοι, μιας και δεν υπάρχει πλέον διαφορά μεταξύ τους. Γιατί μη μου πείτε ότι οι στρατιωτικοί έχουν εκπαιδευτεί να σβήνουν φωτιές...
6. Να σταματήσουν οι στρατιωτικοί να πληρώνουν από την τσέπη τους τις στολές τους, να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους και να πληρώνουν την πανάκριβη πλέον βενζίνη για τις υπηρεσιακές τους μετακινήσεις. Καμμία κίνηση από στρατιωτικό με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. (Οι ΔΥ δεν έχουν τέτοιες "υποχρεώσεις").

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να επικρατήσει δικαιοσύνη, κ. Υπουργέ, όπως ευαγγελίζεστε.
Αναμένουμε.

Αναρτήθηκε από Κωνσταντίνος Δ. Βέρρος Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος,Στρατιωτικός Ιατρός
nestani-verros.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...