Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ακούει, διαβουλεύεται και... απαντά!


Δημοκρατικότατη η σοσιαλιστική μας κυβέρνηση. Δυο μέρες απεργία έκαναν οι μεταφορείς και αμέσως επιστρατεύτηκαν.
Να μην πω ψέματα, και εγώ ζορίστηκα από την απεργία αλλά πριν φτάσουμε να βάλουμε τον στρατό για θεματοφύλακα των επιταγών της Τρόικας πρέπει να υπάρχουν και άλλοι τρόποι.
Ίσως και να ήθελαν να περάσουν και ένα μήνυμα. Να το γράψω εγώ όπως το κατάλαβα. «Παιδιά κοιτάξτε, είπαμε ότι είμαστε πολύ σοσιαλιστές και η χώρα είναι σε δύσκολη κατάσταση οπότε και πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα σοσιαλιστικά. Αναρτούμε όλες τις αποφάσεις μας στο web για να τις βλέπετε. Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στο διάλογο, σας υποσχόμαστε ότι θα μελετήσουμε πολυυυυ προσεκτικά τις απόψεις σας και μετά θα κάνουμε ότι είχαμε προαποφασίσει»Είναι κατανοητό έτσι και για μας τους αγράμματους?
Είδα και τη μπλογκόσφαιρα να γεμίζει με αναφορές στην έρευνα για τον τζόγο και τα φρουτάκια. Η σοσιαλιστική κυβέρνηση μελέτησε πολύ προσεκτικά τα δημοσιεύματα και αποφάσισε ότι είναι προς όφελος της χώρας να προχωρήσει στη "δημόσια διαβούλευση" αρχές Αυγούστου. Δεν είναι πολύ δημοκρατικό αυτό? Και πολύ σοσιαλιστικό θα έλεγα γιατί ο κόσμος είναι ήδη φορτωμένος με χίλια μύρια προβλήματα, που να τον βάζεις τώρα να ασχολείται με τέτοια θέματα. Οι blogger χρειάζονται και αυτοί διακοπές γιατί είχαν δύσκολη χρονιά και δεν πρέπει να τους φέρουμε σε υπερκόπωση.
Πάτε εσείς τις διακοπές και τώρα που είδαμε ότι δεν θέλετε τζόγο θα το περάσουμε όταν θα λιάζεστε για να τα βρείτε όλα έτοιμα όταν γυρίσετε. Ποιο banana republic δεν γίνεται. Πάλι καλά που δεν έχουν κατεβάσει και τα leopard στους δρόμους να ψάχνουν για αντιφρονούντες.
Η αλήθεια είναι ότι με έχει εκπλήξει ο ΓΑΠ. Ποτέ δεν θεωρούσα ότι είναι σπουδαίος πολίτικος αλλά τέτοιες τάσεις δεν περίμενα ότι θα τις είχε. Μαγκιά του που κατάφερε να τις κρύψει τόσα χρόνια και δεν πήραμε πρέφα. Τώρα έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι αλλά.. έχει και ο καιρός γυρίσματα. Εκλογές έρχονται πάλι, μπορεί μερικοί κοψοχέρηδες να θεραπεύτηκαν μετά την θεραπεία σοσιαλισμού αλά ΓΑΠ.

Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...