Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Προκήρυξη αγανάκτησης


Προκήρυξη η οποία δημοσιεύθηκε αρχικά στο blog Tiresias-press

ΑΤΙΜΟΙ!
Με ξεγελάσατε και αυτήν την φορά. Μου είπατε ότι λεφτά υπάρχουν, ότι θα μου φτιάξετε μια άλλη Ελλάδα, ότι θα τιμωρήσετε τους εγκληματίες, ότι θα φροντίσετε για την ευημερία μου.
Και εσείς προδότες, όχι μόνο δεν κάνατε όσα λέγατε, όχι μόνο μου είπατε ψέμματα, αλλά με κοροϊδεύετε κατα πρόσωπο καλώντας πολιτικούς να δώσουν λόγο για αδικήματα που παραγάφηκαν και τιμωρώντας τους με αφαίρεση κομματικής ταυτότητας. Πουλήσατε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας, χωρίς πριν να με ρωτήσετε, και χωρίς να μου δώσετε άλλη διέξοδο. Ετοιμάζεστε να Ελληνοποιήσετε μη Ελληνες, και να διαμελίσετε την χώρα μου. Γουρούνια.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ! ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ ΣΕΒΑΣΜΟ! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Είμαι o τυχερός κληρονόμος της πιο όμορφης πατρίδας του κόσμου. Και της πιο πλούσιας. Δεν το λέω εγώ, το λένε οι έρευνες, και οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Ελληνες επιστήμονες που κάνουν εξαιρετική δουλειά. Δεν είμαι ούτε φτωχός, ούτε κακομοίρης. Και αρνούμαι να γίνω. Εχω λεφτά. Αλλά δεν σας τα δίνω γιατί το χρέος που έχετε στα χέρια σας είναι προϊόν απάτης, με σκοπό την υποδούλωση των Ελλήνων. Βλέπω ότι ο μόνος τρόπος να γλιτώσω είναι να ακολουθήσω το παράδειγμα της Ισλανδίας. ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. Ελληνική γροθιά στο στομάχι των κερδοσκόπων!
Για να σώσω ότι προλάβω από τη χώρα απαιτώ ΑΜΕΣΑ:
ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.
ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
Και όχι μόνο αυτό. Αποφάσισα να ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΩ να ξανακάνετε τα ίδια. Γιατί βρήκα τρόπο.
Ξύπνησα!!
Κατάλαβα ότι η λύση δέν είναι η αλλαγή κόμματος εξουσίας. Οτι όλα τα σημερινά κόμματα (συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ του ΛΑΟΣ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι εταιρίες ανεπάγγελτων που επωφελούνται απο την ευπιστία μας για να ζούν χωρίς να εργάζονται. Οτι ΟΛΟΙ ΣΑΣ είστε οικονομικά εξαρτώμενοι και κατευθυνομενοι άμεσα ή έμμεσα απο τις τράπεζες και τα διεθνή κέντρα εξουσίας. Οτι τα κόμματα σας επιλέγουν στελέχη από τον βόθρο των κρατικών μηχανισμών, που απωθεί κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο άνθρωπο. Αρα λοιπόν, αφού οι ελεύθερα σκεπτόμενοι δε συμμετέχουν, κάνετε κουμάντο εσείς. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και αφού εμείς οι πολίτες είμαστε όλη την ημέρα με σκυμμένο το κεφάλι στην δουλειά και τις υποχρεώσεις, και δεν έχουμε τον χρόνο να ελέγξουμε εσάς τους ασκούντες την εξουσία, αποφασίσαμε να τιμωρούμε παραδειγματικά όσους πολιτικούς και αξιωματούχους λειτουργούν ενάντια στο συμφέρον μας, ώστε να σας αποτρέψουμε από την παρανομία. Η εξουσία πηγάζει από το λαό. Εκτός αν δεν είναι έτσι. Να μας το πείτε ανοικτά τότε.
Ζητώ λοιπόν να καταργηθεί το σημερινό πολιτικό σύστημα το οποίο δημιούργησε την ομάδα υπερανθρώπων (νόμος περί ευθύνης υπουργών), τα μέλη της οποίας όχι μόνο δέν τιμωρούνται παραδειγματικά, αλλά προστατεύονται από βουλευτική ασυλία(!), 5ετή παραγραφή(!), που παρ' όλο που πούλησαν την πατρίδα μας έχουν το θράσος να εμφανίζονται στην τηλεόραση, και έχουν μετονομάσει την κλοπή του δημοσίου σε "μαγκιά" αντί για ατιμία.
Επειδή λοιπόν οι πολιτικοί μας θα πρέπει να είναι υποδείγματα ήθους και τιμιότητας, και όχι επικεφαλείς στρατιών κρατικοδίαιτων τεμπέληδων, και επειδή αδυνατούμε να τους ελέγξουμε, απαιτούμε τα εξής:
1. Κατάργηση βουλευτικής ασυλίας.
2. Κατάργηση της παραγραφής, και του υπόλοιπου νόμου περί ευθύνης υπουργών.
3. Δήμευση της περιουσίας όσων αξιωματούχων δέν μπορούν να την δικαιολογήσουν.
4. Φυλακή ή εξορία για όσους αποδειχθεί ότι λειτούργησαν ενάντια στο συμφέρον μας.
5. Αποπομπή του προϊσταμένου όποιου διωχθεί κατά τον παραπάνω τρόπο.
6. ΑΜΕΣΗ εκδίκαση όλων των παρόμοιων τέτοιων υποθέσεων.
7. Κατάργηση των εξεταστικών επιτροπών.
8. Παραδειγματική τιμωρία όσων αξιωματούχων έκλεψαν.
Ή ευθύνη για τους υφισταμένους, θα εξασφαλίσει ότι θα ανέλθουν επιτέλους οι ΑΞΙΟΙ σε αυτήν την χώρα. Έχω και σύστημα αυτόματου ελέγχου της δημοκρατίας, που θα το ονομάσω Αριστοκρατική Δημοκρατία.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ

2 σχόλια:

  1. Δέν ειμαι χουντικος αλλα νομιζω πως αυτη η "Δημο-
    κρατια" ειναι χειροτερη απο χουντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, όλο και περισσότεροι συμφωνούν με αυτή την άποψη. Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...