Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Μαροκινοί επιτέθηκαν με σφυριά, σε γυναίκα οδηγό!


Γύρω στις 1:30 το βράδυ, ημεδαπή γυναίκα παρκάρισε το αυτοκίνητο της έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Βάθης. Την ώρα που προσπαθούσε να βάλει χειρόφρενο, 2 Μαροκινοί με σφυριά της επιτέθηκαν ο πρώτος χτυπώντας και σπάζοντας το παρμπρίζ και ο δεύτερος σπάζοντας το τζάμι του συνοδηγού. Για κακή τους όμως τύχη... εκείνη την ώρα περνούσε όχημα της αστυνομίας που έβλεπε την ληστεία από μακριά. Και με πολύ γρήγορες κινήσεις έπιασαν και τους 2 αδίστακτους κλέφτες. Αλλιώς θα είχε άσχημη εξέλιξη για το θύμα η ληστεία.
Στην συνέχεια οι 2 ληστές οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα με άλλο όχημα, που ήρθε για να τους παραλάβει.
Η γυναίκα, έπειτα από αυτό ήταν σε κατάσταση σοκ. Κοντά της έμειναν οι 2 αστυνομικοί για αρκετή ώρα ώστε να την ηρεμήσουν.
Η κατάσταση έχει αρχίσει και ξεφεύγει και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση να αλλάξει κάτι. Το κακό είναι πως, από πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας, υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με την βία και άρχισαν να εφοδιάζονται με όπλα και διάφορα άλλα εξαρτήματα, όπως σπρέι και συσκευές ηλεκτροσόκ για να αμυνθούν από τέτοιες καταστάσεις.
Οι υπεύθυνοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών, ούτε μπορούν να τα καλύπτουν όλα με την καραμέλα του αντιρατσισμού...

Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Οι πολίτες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια του λοιπόν;
    Που είναι η ασφάλεια του πολίτη λοιπόν;
    Τι σκοπούς εξυπηρετεί η αστυνομία πλέον;
    Μόνο κατά τύχη μας προστατεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...