Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Βρέθηκε νεκρό το κοριτσάκι...


Μια ιστορία που θυμίζει την αληθινή ιστορία που γυρίστηκε και σε ταινία
(Lovely Bones) στην Αμερική, συνέβη και στην Ελλάδα.
Δράστης ένας 40χρόνος Αλβανός, θύμα του μια 11χρόνη Βουλγάρα...

Είχε έρθει με την οικογένειά της από τη Βουλγαρία και τον Δεκέμβριο του 2009 εγκαταστάθηκαν στο Ελαιοχώρι. Ποτέ δε δημιούργησαν ούτε και αντιμετώπισαν προβλήματα. Το βράδυ του Σαββάτου, η μικρή Ρενί Τραϊκόβα έπαιζε, όπως συνήθιζε, στην πλατεία του χωριού μαζί με τα άλλα παιδιά. Δε γύρισε σπίτι της ποτέ όμως.
Ξημερώματα Κυριακής σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για το 11χρονο αγγελούδι που είχε εξαφανιστεί. Ολόκληρο το χωριό ξεσηκώθηκε για τη βρει. Μεταξύ τους και ο δολοφόνος της. Τότε, βέβαια, κανείς δεν ήξερε την τραγική αλήθεια.
Η μαρτυρία της θείας του κοριτσιού για το τι προηγήθηκε, συγκλονίζει. Ο δράστης είχε περάσει από το σπίτι της οικογένειας του κοριτσιού το απόγευμα του Σαββάτου. Πήγε στον πατέρα της αναψυκτικά και μπύρες και προθυμοποιήθηκε να τον... βοηθήσει στις δουλειές. Έφυγε άμεσα όμως και πήγε στην πλατεία. Εκεί όπου βρισκόταν το θύμα του. Καταστηματάρχης της περιοχής αποκάλυψε ότι καθόταν στο καφενείο και έπινε, ενώ αποχώρισε την ίδια ώρα με το κορίτσι.
Το δρομολόγιο του τρόμου!
Με την πρόφαση πως θα την πήγαινε σπίτι, την παρέσυρε στο αυτοκίνητό του. Ήταν λίγο μετά τη 01:00, ξημερώματα Κυριακής πια. Την οδήγησε σε δύσβατη περιοχή, 5 χιλιόμετρα έξω από το Ελαιοχώρι.
Πρόκειται για έναν ελαιώνα σε ένα απομακρυσμένο σημείο με δύσκολη πρόσβαση κυρίως μέσω αγροτικών δρόμων.
Το σημείο ήξερε πολύ καλά ο 41χρονος, καθώς πριν από περίπου έναν χρόνο εργαζόταν εκεί ως τσοπάνης για λογαριασμό κτηνοτρόφου και από το πηγάδι όπου βρέθηκε το πτώμα έπαιρνε νερό για τα πρόβατα.
Ατάραχος ο Αλβανός κακοποίησε σεξουαλικά την 11χρονη. Χωρίς ίχνος τύψεων την μετέφερε στο πηγάδι. Κάποιοι ισχυρίζονται πως όταν αποφάσισε να την πετάξει στο πηγάδι για να καλύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του, το κορίτσι ήταν ακόμη ζωντανό! Υπάρχουν όμως πληροφορίες πως ο φονιάς είχε ήδη σκοτώσει την άτυχη κοπέλα από τη Βουλγαρία, μέσα στο αυτοκίνητο και "ξεφορτώθηκε" το πτώμα στον πάτο του πηγαδιού!
Ταξίδι "εξπρές" στην Κόρινθο το άλλοθί του!
Ο Αλβανός έχοντας πλήρη επίγνωση των πράξεών του, αποφάσισε να κτίσει το άλλοθί του. Έφυγε γρήγορα από το πηγάδι και πήγε με το αυτοκίνητό του στην Κόρινθο. Πάρκαρε στα ΚΤΕΛ και περίμενε να παραλάβει την 35χρονη σύζυγό του η οποία επέστρεφε από την Αλβανία.
Όταν οι κάτοικοι του χωριού ξεσηκώθηκαν να βρουν το παιδί, ο φονιάς είχε επιστρέψει στο Ελαιοχώρι και συμμετείχε κι εκείνος στις έρευνες! Ο δράστης ζει στην περιοχή τα τελευταία 14 χρόνια, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 17χρονου αγοριού. Οι έρευνες της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και κλιμακίου επιστημόνων από το Χαμόγελο του Παιδιού οδήγησαν σε εκείνον. Και λίγο μετά ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Μετά την ομολογία του, οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου βρισκόταν το άψυχο κορμάκι του κοριτσιού. Παρουσία ιατροδικαστή, η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για νεκροψία και νεκροτομή. Ψυχικά ράκη οι γονείς της 11χρονης, που δέχονται και βοήθεια από ειδικούς, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι το αγγελούδι τους δε ζει πια. Η μητέρα, δε μπόρεσε καν να κάνει την αναγνώριση και θα πρέπει να ζήσει ξανά το δράμα της σήμερα το πρωί.
Συγκλονισμένος ο δήμαρχος της περιοχής με την εξέλιξη, γνώριζε καλά τον 40χρονο δολοφόνο: «Ήταν αγαπητός σε όλους, δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους αυτό που έκανε στο κορίτσι», δήλωσε κατά την διάρκεια της επιχείρησης ανάσυρσης.
Απογοητευμένος ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος: «Έχουμε αποτύχει κάθε φορά που βρίσκεται νεκρό ένα παιδάκι που έχει εξαφανιστεί»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...