Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ένας άγριος καπιταλιστής στην Ελληνική μηχανή!


Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας και νυν ισόβιο μέλος του Σώματος Οικονομικών Συμβούλων στις ΗΠΑ (πιο γνωστό και ως «Γκρουπ των 30»), ένα όργανο που ασκεί ιδιαίτερη οικονομική επιρροή, από εδώ και στο εξής θα μας… συμβουλεύει!
Η λογική του Tommaso Padoa-Schioppa, σύμφωνα με οικονομικές εφημερίδες, βασίζεται στο εξής τετράπτυχο: Ελεύθερο εμπόριο, Κεφαλαιακή φορητότητα, Ανεξάρτητες εθνικές νομισματικές πολιτικές και Σταθερά επιτόκια επί των συναλλαγών!!! Δηλαδή ένας άγριος καπιταλιστής στην Ελληνική μηχανή!
Πάντως αν χρειαζόμασταν κάποιον σύμβουλο επί των οικονομικών μας, γιατί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Λαϊκής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος, παραμένει στα αζήτητα;;;
Τώρα τρελλαίνεσαι η ΟΧΙ;
Οι Κυβερνήσεις αλλάζουνε αλλά τα "χούγια" μένουν.
ΤΙ Νεοφιλελεφθερισμός ΤΙ ΝΕΟσοσιαλισμός, πως λέμε τα ΔΥΟ άκρα... αντίθετα; ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Και οι ΔΥΟ, ακριβώς τα ΙΔΙΑ κόλπα λαϊκής εξαπάτησης.
Τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ mr Tommaso Padoa-Schioppa, είχε συμβουλάτορα ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Αλογοσκούφης, τον ΙΔΙΟ και ο προς σίγουρη αποτυχία βαίνων mr Jefrry.
Να υποθέσω ότι ο Jeffry ζήλεψε την "επιτυχία" Αλογοσκούφη κι ακολουθεί τα βήματά του; Στην Ελλάδα ζούμε κι ΟΛΑ τα περιμένουμε.
Ας μας πει κάποιος τέλος πάντων, αυτό το κουτσό άλογο, που το έδιωξαν οι Σταυλίτες Καραμπινιέροι, ΠΩΣ θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σπριντ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ;
Και Κυρίως ΤΙ θα το ταϊζουμε;
Το δικό μας... κουτόχορτο δεν νομίζω να το... τρώει και σιγά μην του το δώσουμε.
Ασε που λόγω blogs... ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ κι όλας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...