Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Οι διακοπές του... Γιωργάκη


Πέραν του ότι δίνεις τροφή στον ξένο τύπο να ασχολείται καθημερινά μαζί σου, κάνεις και μας τους ιθαγενείς υπερήφανους, αφού κι' εμείς μέσω εσού παίρνουμε μια δόση από την θαλάσσια αύρα που... εκπέμπεις.
Άσε που έχεις καταστεί ένας ανεκπλήρωτος ερωτικός πόθος και μια άνευ προηγουμένου φαντασίωση για τον μισό γυναικείο πληθυσμό με την... κορμάρα σου.
Τύφλα να 'χει ο Cristiano Ronaldo!
Γι' αυτό σου λέω...
Άραξε στις καταγάλανες -έως πότε;- Ελληνικές παραλίες και μη δίνεις καμία σημασία στο περιβόητο... μνημόνιο.
Αυτό, άστο για μας. Αφορά εμάς του μαλάκες ιθαγενείς, που χάρη σε σένα θα απολαύσουμε φέτος ονειρικές και... μνημονιώδεις διακοπές στο... καβούκι μας!
Έξι στους δέκα -λέει- Έλληνες δεν θα κάνουν φέτος διακοπές, αλλά φαίνεται πως ο... εκλεγμένος ελέω ηλιθίων (όσοι εξ αυτών) "πρωθυπουργός"-ανδρείκελο του ΔΝΤ, δεν έτυχε να το ακούσει.
Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μας απασχόλησαν οι διακοπές των εκάστοτε πρωθυπουργών, μηδέ και του αειμνήστου Ανδρέα της Μιμής συμπεριλαμβανομένου, ο οποίος είχε μετατρέψει την Ελούντα σε... Αγράμπελη.
Όμως...
Ετούτο το... ζαβό, δεν έχει προηγούμενο!
Δεν μπορούμε σήμερα, υπ' αυτές τις καταθλιπτικές για τους Έλληνες οικονομικές συνθήκες, να μείνουμε απαθείς και αδιάφοροι ενώπιον της... "τροπικής οικονομικής καταιγίδας του Αμερικανού Γιωργάκη", ο οποίος απ' τον Απρίλιο ε.ε. και με το κανό -που δεν λέει να τουμπάρει ακόμη- αλά μπρατσέ, βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές έχοντας προλάβει να βουτήξει στα γαλάζια νερά του... μισού Αιγαίου.
Μένει ένα κομμάτι μόνο από το... Ιόνιο, και κάτι τις από το... Κρητικό πέλαγος.
Και μετά βεβαίως, ελπίζουμε να κλείσει για φέτος ο κύκλος των επαφών, (sorry διακοπών).
Ξεκίνησε απ' την γραφική Ύδρα, συνέχισε με το Ακριτικό Καστελόριζο, μετά στον Πόρο, προχθές στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης και τώρα Πάρο -την ίδια εποχή που σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Καταναλωτή έξι στους δέκα Έλληνες, 70% εξ' αυτών που θα κάνουν ("διακοπές"), θα την "βγάλουν" "μπέχο" στα σπίτια συγγενών ή φίλων...
Και τελειώνοντας τις... "μπέχο" διακοπές τους, οι φιλοξενούντες αυτούς, θα έχουν φορέσει μεν το μέχρι τ' αυτιά τους προσποιητό χαμόγελο, αλλά μέσα τους δε, και άμα τη αναχωρήσει των, θα ρίχνουν τον... εξάψαλμο: "Άι στο διάολο γύφτοι, μάς φάγατε ότι υπήρχε και δεν υπήρχε και μας αφήσατε... ρέστους"!
Θα μου πείτε:
"Μα καλά ωρέ παλικάρι, κοτζάμ ή κοτζαμάν -για να μη ξεχνάμε και τα Τούρκικα- πρωθυπουργός είναι, δεν πρέπει αυτός να ξεδίνει κάπου-κάπου;"
Σύμφωνοι, αλλά να μην το... παραχέζει ρε φίλε...
Και ξέρεις τί μού την... βαράει πιο πολύ στο δόξα πατρί;
Η άνευ ουδεμιάς κριτικής και η προκλητική... ασυλία που του έδωσαν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης της Βαρωνίας, ενώ όταν ο Καραμανλής έκανε μπάνια στη Ραφήνα, -όπου και η κατοικία του- τον ξέχεζαν νυχθημερόν.
Τρελαίνεσαι ή όχι ρε γαμώ το κερατό μου;
Άι σιχτίρ παλιοτζερεμέδες και ραμολιμέντα του κερατά με τον ξετσίπωτο λαϊκισμό και την υποκρισία σας.
Αλλά είπαμε! Σε μαλάκες απευθύνεσθε... Δηλαδή σε μένα!

Αναρτήθηκε από gianniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...