Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Η EL PAIS αποκαλύπτει… Χρωστάμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ (σε ΑΕΠ %) από ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και ΑΚΡΙΒΩΣ τα ΙΔΙΑ με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!


Όποιος Έλληνας παρακολουθεί υποτυπωδώς τα στοιχεία που εκδίδουν περιοδικά οι διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί για το εξωτερικό χρέος των διαφόρων χωρών, αισθάνεται δικαίως οργισμένος για την προδοσία που διαπράττεται από τους ξένους, τα ΜΜΕ και τον Γιωργάκη εναντίον της χώρας και του λαού μας.
Δείτε τα στοιχεία που Δημοσιεύτηκαν την Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010 από την El País και αφορούν το συνολικό Δημοσιο και ιδιωτικό χρέος διαφόρων χωρών της ΕΕ.
Ιρλανδία! Χρωστάει κυριολεκτικά τα μαλλιοκέφαλά της στους ξένους: το 1.052% του ΑΕΠ της!!! Όχι, δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους. Το εξωτερικό χρέος της Ιρλανδίας, δημόσιο και ιδιωτικό, ανέρχεται στο 1.052% του ΑΕΠ της.
Βρετανία: Το 431% του ΑΕΠ της
Η ζάπλουτη Ελβετία λόγω των αδιάκοπων χρηματοοικονομικών παιχνιδιών των πανίσχυρων τραπεζών, το χρέος της, ανέρχεται στο απίστευτο 276,5% του ΑΕΠ της!
Πορτογαλία, 231% του ΑΕΠ της
Ισπανία, το 167,5% του ΑΕΠ της
Ιταλία, το 123% του ΑΕΠ της
Ακόμη και η… Δανία έχει εξωτερικό χρέος 197% του ΑΕΠ.
όπως και η Γαλλία με 190,6%.
Γερμανία χρεός 161 % του ΑΕΠ της.
Κρατηθείτε τώρα διότι η Ελλάδα χρεοκόπησε με 163% του ΑΕΠ της χρέος! Και αυτή είναι η απόδειξη της προδοσίας της χώρας μας.
Με αυτό το χρέος ο ΓΑΠ κάλεσε το ΔΝΤ το οποίο μας δάνεισε περίπου 30 δις ευρώ. Το “Ταμείο” πρόθυμα με αυτό το γελοίο ποσό ανέλαβε την Διακυβέρνηση της χώρας μας. Από αυτά έχουμε πάρει μόλις 9 δις άλλα τα σαγόνια δεν κρατιούνται και έχουν αρχίσει να κινούνται.
Για άλλη μια φορά αυτά τα στοιχεία δεν τυγχάνουν δημοσιότητας. Για άλλη μια φορά τα Ελληνικά ΜΜΕ καθίστανται ύποπτα και συλλαμβάνονται "με την γίδα στην πλάτη". Μπορεί ο καθένας πλέον να σκεφτεί την πρεμούρα τους να στηρίζουν την τρόικα σε κάθε της μέτρο. Είναι προφανές ότι με την βοήθεια των επιταγών και των εντολών της Τρόικα -και σώζοντας την "κυβέρνηση Τσολάκογλου" από εδικό Δικαστήριο- βάζουν χέρι στον ορυκτό λιγνιτικό πλούτο της χώρας ενόψει “απελευθέρωσης”, και αυτό για αρχή.
Τα σαγόνια των νταβατζήδων δεν κρατιούνται και έχουν αρχίσει να κινούνται.
Και εάν δεν ήταν τα blogs όλα αυτά δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ.
Τελεία και παύλα.

Γιάννης Παπαϊωάννου

post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...